Cookiebeleid

Dit cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 28 juni 2021 en is van toepassing op burgers van de Europese Economische Ruimte.

1. Inleiding

Onze website, https://www.shabili.info (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere verwante technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Er worden ook cookies geplaatst door derden die wij hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek naar onze servers of naar de servers van de betrokken derden worden teruggestuurd.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw toestel.

4. Wat is een webbaken?

Een webbaken (of pixeltag) is een klein stukje tekst of een onzichtbaar plaatje op een website dat wordt gebruikt om het verkeer op een website te monitoren. Daartoe worden verschillende gegevens over u opgeslagen met behulp van webbakens.

5. Cookies

5.1. Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed functioneren en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door functionele cookies te plaatsen, maken wij het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet herhaaldelijk dezelfde informatie in te voeren wanneer u onze website bezoekt en blijven artikelen in uw winkelwagentje zitten totdat u hebt betaald. Wij kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

5.2. Analytische cookies

Wij gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen wij inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming voor het plaatsen van analytische cookies.

5.3 Advertentiecookies

Op deze website maken wij gebruik van advertentiecookies, waarmee wij advertenties voor u kunnen personaliseren en wij (en derden) inzicht krijgen in de resultaten van de campagne. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij aanmaken op basis van uw klikken en browsen op en naast https://www.potuk.info. Met deze cookies wordt u, als bezoeker van de website, gekoppeld aan een unieke identifier, zodat u bijvoorbeeld dezelfde advertentie niet meer dan eens te zien krijgt.

Aangezien deze cookies als tracking cookies worden aangemerkt, vragen wij uw toestemming voor het plaatsen ervan.

5.4 Knoppen voor sociale media

Op onze website hebben wij knoppen opgenomen voor Pinterest om webpagina’s te promoten (bijv. “like”, “pin”) of te delen (bijv. “tweet”) op sociale netwerken zoals Pinterest. Deze knoppen werken met stukjes code van Pinterest zelf. Deze code plaatst cookies. Deze social media buttons kunnen ook bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat gepersonaliseerde reclame aan u kan worden getoond.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij met behulp van deze cookies verwerken. De opgevraagde gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd. Pinterest is gevestigd in de Verenigde Staten.

6. Geplaatste cookies

Diverse

7. Toestemming

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op “Voorkeuren opslaan” klikt, stemt u in met ons gebruik van de categorieën cookies en plug-ins die u in de pop-up hebt geselecteerd, zoals beschreven in dit cookiebeleid. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar houdt u er dan rekening mee dat onze website mogelijk niet naar behoren functioneert.

7.1 Uw toestemmingsinstellingen beherenFunctioneleStatistiekenMarketing

8. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U hebt de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:
U hebt het recht te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee zal gebeuren en hoe lang ze zullen worden bewaard.
Recht van toegang: U hebt recht op toegang tot uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.
Recht op correctie: U hebt te allen tijde het recht om uw persoonsgegevens aan te vullen, te corrigeren, te wissen of te blokkeren.
Indien u ons toestemming hebt gegeven om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten wissen.
Recht op overdracht van uw gegevens: u hebt het recht de voor de verwerking verantwoordelijke te verzoeken al uw persoonsgegevens aan een andere voor de verwerking verantwoordelijke over te dragen.
Recht van verzet: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij zullen ons hieraan houden, tenzij er gerechtvaardigde gronden voor de verwerking zijn.
Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onderaan dit cookiebeleid. Als u een klacht heeft over de manier waarop wij uw gegevens verwerken, horen wij dat graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de gegevensbeschermingsautoriteit).

9. Activeren/deactiveren en verwijderen van cookies

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet mogen worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is om uw webbrowser zo in te stellen dat u een bericht ontvangt telkens wanneer een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg voor meer informatie over deze opties de instructies in de Help-sectie van uw browser.

Wij wijzen u erop dat onze website mogelijk niet naar behoren functioneert als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies in uw browser verwijdert, zullen ze met uw toestemming opnieuw worden geplaatst wanneer u onze websites opnieuw bezoekt.

10. Contact gegevens

Als u vragen en/of opmerkingen heeft over ons cookiebeleid en deze verklaring, kunt u contact met ons opnemen via de volgende gegevens:

Pedros Erixo
Pl. Eugène Flagey 18
Ixelles
1050
België
Website: https://www.shabili.info
Telefoonnummer: +3222429027