// H O I // . Mijn training zit er weer op voor vandaag Ik bedacht me tijdens …

// H O I // ️
.
Mijn training zit er weer op voor vandaag Ik bedacht me tijdens mijn training dat ik me hier nog niet echt heb voorgesteld. Best spannend, want ik post bijna alleen maar foto’s van m’n eten met recepten
.
Korte versie: ik ben Saskia, 27 jaar en ik woon en werk als kleuterjuf in Nieuwegein.
.
Lange(re) versie… 6 weetjes over mij:
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
1️ Surprise, surprise! Ik ben echt gek op lekker en veel eten, en dan graag een beetje gezond. Het liefst eet ik veel en zit ik lang vol. Ik vind trek/honger hebben namelijk echt heel naar Dat is dan ook één van de redenen waarom ik zoveel eiwitten eet.
2️ De andere reden voor mijn eiwitrijke voeding: ik train al jaren 4 tot 6 keer in de week (fitness/krachttraining), soms ook om 6 uur ‘s morgens voor ik aan het werk ga. Mijn fitnessdoel verandert natuurlijk steeds, maar meestal komt het neer op sterker worden of afvallen. Op dit moment wil ik 4 à 5 kilo kwijt zonder al teveel spiermassa te verliezen.
3️ Ik track mijn voeding ongeveer 9 van de 10 dagen. In de app ‘Fatsecret’ voer ik alles in wat ik eet en drink. Zo kan ik precies bijhouden wat ik heb gegeten op een dag, hoeveel calorieën en wat mijn macro’s zijn (eiwitten, koolhydraten en vetten). Waarom niet elke dag? Ik heb er niet altijd zin in en soms kan het niet zo makkelijk (bijv. op een festival of als ik ergens anders eet), dus dan laat ik het los
4️ Mijn vriend en ik zijn bijna 10 jaar samen. We hebben elkaar leren kennen in de sportschool (hij werkte daar als instructeur), we wonen in Nieuwegein en schelen meer dan 40 cm (ik ben 1.57 en hij bijna 2 meter! )
5️ Ik krijg best vaak de vraag wie me helpt hij het opeten van al die baksels… Mijn vriend speelt daar een grote rol in Verder neem ik nog wel eens wat mee voor vriendinnen, familie of collega’s.
6️ Ik ben echt heel erg fan van cola cherry light!! Mijn calorieloze traktatie
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
Fijn weekend allemaal!!!
.