️PIZZA CALZONE️

Al een poosje hebben we een enorm leuke samenwerking op de plank liggen maar nu gaan we eindelijk van start samen met en

Onze eerste ontmoeting was in het gloednieuwe Miele Experience Center in Vianen.
De uitstraling is overweldigend, een ruimte van 3000 m2 met een presentatie van huishoudelijke apparaten en prachtige keukens.Wij gaan ons natuurlijk bezighouden met het keukenapperatuur en we wisten het meteen; Dit gaat een feestje worden!

Ons eerste gerecht dat we mochten maken is op ons lijf geschreven, een calzone pizza.
Calzone betekent broekspijp. Deze dubbel gevouwen pizza deed de Italianen daar aan denken en dus zo genoemd. Na het dichtklappen heb je een halve maan. Door de stoom ontwikkeling in de deeglap zwelt deze mooi op. Deze heerlijke pizza vind je voornamelijk in het Zuiden van Italië. En binnenkort natuurlijk in je eigen keuken!
De calzone van vandaag heeft een simpele maar heerlijke vulling van aubergine, courgette, tomatensaus en mozzarella.

Normaal gesproken bakken we op een pizzasteen of in een houtoven, maar bij Miele hebben ze geweldige stoomovens waarin je niet alleen stoomt, maar ook het deeg laat rijzen, en de pizza in afbakt. Lees snel verder op de site hoe onze ervaringen hiermee zijn en welk apparatuur wij allemaal mochten gebruike om de perfecte pizza te maken!

De link naar deze pagina kun je vinden in de link in onze bio. Neem ook een kijkje in de stories om te kijken hoe wij hebben gekookt!